Uitblinkers!

Pagina

Uitblinkers, de film!

Het was een spannend avontuur, de montage is klaar en dankzij de hulp van vrienden, kunnen we trots zijn op het resultaat. We stellen hem eerst in voor aan de kinderen zelf en op zaterdag 17 november is het dan eindelijk zover en laten we hem los op het publiek! Op groot scherm en met een totaalprogramma. Wees welkom in JC Kubiek om 17 uur! Meer

Uitblinkers gevonden!

De Verstelling vond Uitblinkers die willen meestappen in dit spannende avontuur. Wat gaan we allemaal beleven? Een tip van de sluier opgelicht.

Uitblinkers gezocht!

Er staat een nieuw filmproject op stapel. Voor Uitblinkers zoeken we 12 kinderen van 11, 12 jaar om reportages te maken. Lees er alles over hier.

 

Wat realiseerden we in het verleden?

Mijn Gedacht

In juni 2017 gingen we met tien Eeklose kinderen op stap en ontmoetten mensen met een bijzonder gedacht. De kinderen filmden en interviewden. De officiële voorstelling vond plaats op zondag 19 november in het kader van Kunstendag voor Kinderen.

Stad-in-Zicht

In 2016 lieten we drie groepen kinderen nadenken over en vorm geven aan de stad waarin ze zouden willen wonen. Dit resulteerde in een tentoonstelling in de Eeklose Kunstacademie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s