Repair Cafe Eeklo op zaterdag 17 maart

Standaard

Na een ‘vliegende start’ op het eerste Eeklose Repair Café van het nieuwe jaar in februari jl., staat er alweer een samenkomst gepland. Op zaterdag 17 maart strijkt de ploeg neer in N9 fabriek, Molenstraat 31 in Eeklo.

Ditmaal herstellen we kapot elektrisch of ander materiaal, (parel)kransen, kledij en textiel. Voor fietsen is het wachten tot de bijeenkomst van 21 april (in Wijkcentrum De Kring).

De deuren gaan open om 9.30 uur en iedereen wordt, in volgorde van aankomst, doorverwezen naar een reparateur, naar gelang het te herstellen voorwerp. Na 11.45 uur worden geen voorwerpen meer aanvaard.

Het juiste vervangstuk meebrengen is handig maar als je niet weet wat er scheelt of je twijfelt, is het ook geen probleem. De reparateurs zoeken het uit, staan je bij met raad en daad en herstellen wat mogelijk is. Wie een rits wil laten inzetten, brengt best een vervangrits mee en haalt de oude er al uit.

Alle medewerkers van Repair Café Eeklo zetten zich vrijwilliger en gratis in. Wie graag wil meewerken aan Repair Café Eeklo is welkom om het huidige team te versterken. Reparateurs (elektro, algemeen, fietsen) en vrijwilligers voor de algemene werking (onthaal, bar, registratie, …) kunnen zich melden.

Op korte termijn zoekt Repair Café Eeklo mensen die de textielploeg willen versterken. Kan je overweg met een naaimachine of herstel je graag kleren? Laat het ons weten: deverstelling@gmail.com.

Vind de weg

Gezocht

Volgende sessies Repair Café Eeklo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s